38

Meet-up: бізнес-знайомство з професіоналами

Новини

Всі новини

В рамках програми International Financial Corporation асоціація бізнес-консультантів MUST BE ініціює проект з підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу в Україні.

Одним з перших заходів в рамках програми ми плануємо "Meet-up: бізнес-знайомство з професіоналами" - це велика зустріч власників бізнесу і бізнес-консультантів, що спеціалізуються на різних напрямках (юристи, маркетологи, фахівці з продажу, фінансисти, фахівці авторського права, земельних податків, управлінського обліку, управління персоналом і т.д.).

Мета проекту - познайомити власників бізнесу з максимальною кількістю фахівців різних напрямків, представивши їх досвід і кейси, що дозволить підприємцям протягом 1 дня отримати якісний зріз кращих бізнес-консультантів України.

Хотілося б дізнатися який формат Вам більш зручний, і які теми по оптимізації і розвитку Вашого бізнесу для Вас найбільш актуальні?

Пропонований формат:

Короткі 20-хвилинні виступи бізнес-консультантів у форматі TEDex - відповідь на практичне питання власників бізнесу + кейс

За 8 годин - 30 бізнес-консультантів-практиків дадуть відповідь на найактуальніші питання власників бізнесу: "Як перемогти плинність кадрів?", "Як вибудувати запустити ефективний відділ продажів без витрат?", "Як оптимізувати податки на зарплати персоналу?" І т. д.

В рамках заходу Ви:

  • познайомитеся особисто з консультантами, оціните рівень кожного з прикладів і кейсів;
  • зможете особисто поспілкуватися і перевірити, наскільки він зможе допомогти саме у Вашому бізнесі;
  • складете уявлення про те, які бувають бізнес-консультанти та які проблеми бізнесу вони можуть допомогти вирішити;
  • зможете намітити для себе потенційні вигідні партнерства для поліпшення свого бізнесу;
  • отримаєте в скарбничку 30 бізнес-кейсів з оптимізації та розвитку бізнесу.

Заповніть форму